Поштовани родитељи наших будућих ђака првака,

Ове године на порталу www.euprava.gov.rs постоји напредна услуга „Исказивање интересовања за упис у основну школу“ у којој се евидентира ваша заинтересованост за упис детета у нашу школу. О даљим уписним процедурама  обавештававаћемо вас преко контаката који будете унели у апликацију. Рокове даљих процедура прописаће Министарство просвете, науке и технолошког развоја у складу са епидемиолошком ситуацијом.

Родитељи који су своју децу већ пријавили за упис у у први разред  преко школског мејла или лично,  а која територијално припадају  нашој школи или су поднели захтев за упис до 1. фебруара текуће календарске године а територијално не припадају нашој школи, не морају да попуњавају пријаву на порталу, већ ће то учинити секретар Основне школе „Краљ Петар I“  Ниш.

Сва додатна питања можете нам упутити преко електронске адресе upiskraljpetar@gmail.com или на телефон 066/300-206 сваког радног дана од 9 до 11 сати или сваког уторка на телефон 018/290-005 од 8 до 11 сати.

Родитељи који немају техничких могућности могу да искажу интересовање за упис детета у нашу школу сваког уторка од 8 до 11 сати у просторијама школе.

Контакт особа: Лидија Цветковић, секретар школе

Пуно вас поздрављамо!